#Kancelárie
07.07.20243 minúty čítania

Víťazi 8. ročníka súťaže OFFICE ROKA získali ceny

Víťazi 8. ročníka súťaže OFFICE ROKA získali ceny

Počas slávnostného vyhlasovania a odovzdávania cien, moderátor Tomáš Pecek, riaditeľ oddelenia Projektového manažmentu a architektúry, Tomáš Hegedűš, generálny riaditeľ CBRE Slovensko, a Zuzana Dobšovič, riaditeľka oddelení Ľudských zdrojov a Marketingu, sa prihovorili ako organizátori súťaže OFFICE ROKA CBRE.

Peter Gróf, člen odbornej poroty, po prezentácii všetkých desiatich finalistov uviedol, že výber bol pre porotu náročný a nominovaní priniesli do súťaže, aj do sektora kancelárií, novú kvalitu a nové nápady. Tomáš Hegedűš dodal, že nominovaní finalisti môže smelo konkurovať kanceláriám v Londýne, Paríži aj New Yorku.

Peter Gróf, porotca OFFICE ROKA, a Tomáš Pecek

Zdravá kancelária

Tomáš Lodňan, CEO spoločnosti GoodRequest, prevzal cenu v kategórii Zdravá kancelária. Poďakoval svojej manželke Jane Lodňanovej zo ZAIT, ktorá manažovala projekt tvorby kancelárií. Ocenenie a diplom mu odovzdali porotca Lukáš Kordík a Milan Sedlák, zástupca partnera súťaže Nespresso.

Ocenenie Zdravá kancelária pre spoločnosť GoodRequest

Inovatívna kancelária

Spoločnosť Kistler Bratislava s.r.o. sa stala víťazom v kategórii Inovatívna kancelária. Ocenenie bolo prevzaté predstaviteľmi spoločnosti Adrienou Vrbovou a Ivanom Pukančíkom, spolu s predstaviteľmi architektonického štúdia ZEIT Architekti. Porotkyňa Milena Bobeková a zástupca partnera súťaže XAL, Karol Vrbatovič, odovzdali ocenenie a diplom.

Ocenenie Inovatívna kancelária pre spoločnosť Kistler Bratislava s.r.o.

Kancelária ako DNA firmy

Kancelária ako DNA firmy má priestory plné odkazov na svoj „core business“ a sú koncipované tak, aby prilákali nové talenty a aj mladšiu generáciu. Michal Kremeň zo Slovenských elektrární a.s. a architekt Martin Hruška z Ardeline prevzali cenu v tejto kategórii. Porotkyňa Veronika Kotradyová a zástupca partnera súťaže spoločnosti Narbutas, Michal Baláž, im ocenenie odovzdali.

Ocenenie Kancelária ako DNA firmy pre spoločnosť Slovenské elektrárne a.s.

Absolútny víťaz

Sedem finalistov s napätím čakalo na vyhlásenie Absolútneho víťaza 8. ročníka OFFICE ROKATomáš Pecek prítomných dlho nenapínal a uviedol spoločnosť Immocap. Generálny riaditeľ spoločnosti, Martin Šramko, vníma toto ocenenie ako potvrdenie ich úsilia vytvárať kvalitné pracovné priestory bez kompromisov. Spolu s kolegom Martinom Markom si prevzal ocenenie, diplom a voucher na vyčistenie kancelárskych priestorov od partnera súťaže Bavaris. Cenu odovzdali za partnera súťaže WOOD Real Estate Katarína Cíhová a porotca Peter Gróf. Zástupcovia ZEIT Architects sa tiež dostali na pódium počas večera po druhýkrát.

Ocenenie Absolútny víťaz 8. ročníka OFFICE ROKA pre spoločnosť Immocap

Špeciálne ocenenie

Ten, kto bol prítomný na minuloročnom odovzdávaní cien OFFICE ROKA, možno tušil, že toto podujatie nekončí len odovzdaním ceny a diplomu pre Absolútneho víťaza ročníka 2023. Porota sa rozhodla pokračovať v príjemnej tradícii a udelila neformálne špeciálne ocenenie pre abrama architekti. Tí našli veľmi praktický spôsob rekonštrukcie svojich priestorov a do nich vniesli svoj osobitý prístup a štýl. Ich kancelárie rešpektujú genius loci. Marek Abramovič a jeho manželka si toto uznanie poroty prevzali od architekta Lukáša Kordíka.

Špeciálne ocenenie pre abrama architekti

Príjemnú atmosféru slávnostného večera ešte viac umocnila káva od partnera Nespresso, ktorá spolu s občerstvením a príjemnou hudbou vytvorila výbornú atmosféru. Fotogenické výhľady na Bratislavu a Bratislavský hrad z terasy kancelárií CBRE Slovensko pridávali ďalší rozmer k tomuto skvelému podujatiu. Môžeme bez váhania povedať, že sa splnilo želanie generálneho riaditeľa Tomáša Hegedűša zo začiatku podujatia - aby si prítomní užili príjemnú a pohodovú atmosféru.

OFFICE ROKA 2023 OFFICE ROKA 2023 a kancelária CBRE